Nawoord


-

voorbeeld

Op deze pagina vindt u een voorbeeld van een nawoord dat in een werkstuk of scriptie zou kunnen staan. Dit is natuurlijk alleen een voorbeeld en dient voor elk afzonderlijk verslag gepersonaliseerd te worden naar aanleiding van het schrijven van het verslag. Uiteraard mag je dit voorbeeld gebruiken om te kijken wat er precies in een nawoord moet staan.

Soms zijn er vanuit de school of opleiding nog aanvullende wensen die bij een nawoord moeten worden meegenomen let hier wel op voordat u ons voorbeeld voor uw verslag gaat gebruiken. Zelfreflectie is voor leraren vaak het punt waar specifiek op gelet wordt bij het beoordelen van uw schrijven.

Wij vonden het moeilijk om dit werkstuk te maken. Het begon al toen onze eerste hoofdvraag niet werd geaccepteerd door onze docent. Toen gaf iemand ons de tip om de hoofdvraag anders te formuleren. Toen we dat – na lang denken – hebben gedaan, hebben we de juiste deelvragen gekozen om de hoofdvraag te kunnen beantwoorden. Dit ging in het begin wat moeizaam, maar uiteindelijk zijn we erg tevreden met het resultaat. Het was ook lastig om het juiste beeldmateriaal te vinden, maar gelukkig kenden we iemand die ons daarvan kon voorzien. De hoeveelheid informatie die we konden vinden was gelukkig meer dan verwacht. Dat maakte het wel lastiger om de juiste informatie in ons werkstuk te verwerken.

Meer informatie over waar een nawoord geplaatst wordt vindt u op de pagina’s over nawoorden voor scripties en werkstukken.